avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara, As vrea sa folosesc terenul vecinului meu. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara, As vrea sa folosesc terenul vecinului meu. Acesta ...

Buna seara,

As vrea sa folosesc terenul vecninului meu. Acesta a spus ca mi l-ar vinde dar din ce stie el e pus sub sechestru. Am cerut o informare la ANCPI si are un sechestru asigurator:

"se noteaza masura sechestrului asigurator, asupra imobilului de sub A1 dispus in baza PV de apricare a sechestrului xxxx/2017" eis in dosar penal numarul xxxxx /2017 de IGPR-DGMP - Serv. de Investigatii Economice- Biroul de insvestigatii complexe in limiata sumei de xx.xxx.xxx LEI cf ar 195 alin 5 din Ordinul 700/2014 cu modif si completari ulterioare primvidin Regulam de avizare receptie si inscriere in evidentele de cadastru si publicitate imobiliara emis de Directorul General ANCPI
in favoarea 1) STATUL ROMAN.

Intrebarea mea este.:
a) pot semna cu acesta un document sub semnatura privata (nu la notar) in care ii dau 1000 Eur avans si restul la ridicarea sechestrului?
b)cu aceasta hartie pot folosi terenul (agricol, gen) pana fie se ridica sechestrul sau vinde statul terenul?

a 2a intrebare e daca statul ma intreaba si pe mine ca vecin cand vinde terenul? sau se afiseaza vreundeva aceste licitatii?
Ultima modificare: Vineri, 4 Septembrie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Notare antecontract de vanzare cumparare versus sechestru asigurator senga senga Ce valoare juridica are un antecontract de vanzare cumparare notat in cartea funciara a bunului imobil daca ulterior s-a notat un sechestru asigurator ... (vezi toată discuția)
Acord cu fisc-ul pentru inchiriere spatiu ciprian.balint ciprian.balint Aduc in atentia dumneavoastra un caz in care sunt implicat doar ca si client dar pentru care ma intereseaza rezolvarea lui. Am contractat o sala pentru un ... (vezi toată discuția)
Notare litigiu in cartea funciara victoria75 victoria75 Intentionez sa notez un litigiu in cartea funciara (litigiul este deschiderea procedurii insolventei si rezolutiunea antecontractului de ... (vezi toată discuția)