avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Arest in Germania, expertiză psihiatrică
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Arest in Germania, expertiză psihiatrică

Am un fiu arestat in Germania care in copilarie a fost diagnosticat cu Traseu iritat difuz cu incetari de gindire, si as dori sa cer o expertiza psihiatrica.Ma intreseaza ce trebuie sa fac sa obtin expertiza.Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 23 August 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: ContSters437872 , utilizator 20:19, 18 Septembrie 2017
Sa va adresati unui avocat german ,singurul in masura sa va sfatuiasca in conformitate cu legislatia germana in domeniu.
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu stiu precis cum e in Germania, dar in Olanda infractorii se tem sa fie declarati iresponsabili, pentru ca sunt trimisi la tratament psihiatric in institutii specializate. Din inchisoare stie omul cand iese, dar de la tratament psihiatric fortat nu iese decat cand se vindeca (ceea ce poate insemna niciodata).
Multimesc mult
Sa realizat controlul psihiatric si la tomografie i sa gasit ceva la creerul mic.As vrea sa stiu daca i se schimba starea de arest in urma acestui diagnostic.

Am un fiu arestat in Germania care in copilarie a fost diagnosticat cu Traseu iritat difuz cu incetari de gindire, si as dori sa cer o expertiza psihiatrica.Ma intreseaza ce trebuie sa fac sa obtin expertiza.Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

În procedura de diagnosticare se iau hotărâri? Zebedeu Zebedeu Legea 487/2002, Art. 54 [i][b]O persoană poate fi internată prin procedura de internare nevoluntară numai dacă un medic psihiatru abilitat ... (vezi toată discuția)
Nebun periculos tgeorgescu tgeorgescu Vreau sa va intreb daca un individ promite ca vindeca cancerul prin dieta si lumea il crede si se trateaza la el poate fi internat psihiatric in mod ... (vezi toată discuția)
În românia se aplică pedepse/corecții corporale pentru săvârșirea de fapte penale? ContSters396991 ContSters396991 Codul Penal Art. 107 (1) Măsurile de siguranţă au ca scop înlăturarea unei stări de [i]pericol[/i] şi preîntâmpinarea săvârşirii faptelor ... (vezi toată discuția)