Am un fiu arestat in Germania care in copilarie a fost diagnosticat cu Traseu iritat difuz cu incetari de gindire, si as dori sa cer o expertiza psihiatrica.Ma intreseaza ce trebuie sa fac sa obtin expertiza.Multumesc.
tgeorgescu
Utilizator 3din 3 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu stiu precis cum e in Germania, dar in Olanda infractorii se tem sa fie declarati iresponsabili, pentru ca sunt trimisi la tratament psihiatric in institutii specializate. Din inchisoare stie omul cand iese, dar de la tratament psihiatric fortat nu iese decat cand se vindeca (ceea ce poate insemna niciodata).
Sa realizat controlul psihiatric si la tomografie i sa gasit ceva la creerul mic.As vrea sa stiu daca i se schimba starea de arest in urma acestui diagnostic.
Am un fiu arestat in Germania care in copilarie a fost diagnosticat cu Traseu iritat difuz cu incetari de gindire, si as dori sa cer o expertiza psihiatrica.Ma intreseaza ce trebuie sa fac sa obtin expertiza.Multumesc.
Nebun periculos
tgeorgescu
Vreau sa va intreb daca un individ promite ca vindeca cancerul prin dieta si lumea il crede si se trateaza la el poate fi internat psihiatric in mod ... (vezi toată discuția)