avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Transfer Valuta PFA - PF
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Transfer Valuta PFA - PF

Salutare,
Vreau sa transfer o suma de USD dintr-un cont PFA intr-un cont PF pentru a-i putea retrage in USD pentru ca din contul PFA nu pot retrage valuta decat cu un document justificativ cum ca imi trebuie valuta.

Este legal transferul? daca sunt PFA la norma de venit mai trebuie sa inregistrez tranzactia in registru?

Vreau sa retrag valuta pentru a putea schimba la un curs mai bun, pentru ca banca la care am cont are cursuri de schimb foarte mici.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Pfa si retrageri in valuta alinescoo alinescoo Citesc tot felul de lucruri despre banci zilele astea si am vazut o fraza \\"ca PFA nu poti sa faci retrageri in valuta, decat in lei\\" si as vrea sa va ... (vezi toată discuția)
Creditare valuta CONTECS EXPERT TOTAL SRL CONTECS EXPERT TOTAL SRL In cazul in care eu am valuta in contul personal si vreau sa-mi creditez societatea direct in valuta prin transfer bancar se poate? Ce documente trebui ... (vezi toată discuția)
Transfer de valuta pfa -> pf amatei amatei Buna ziua, Am doua conturi in EUR - unul pe PFA (unde fac incasari) si unul pe PF. Am incercat sa fac un simplu transfer de valuta din contul de PFA in ... (vezi toată discuția)