avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Vanzare produse agricole
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Vanzare produse agricole

Am facut atestat de producator si pt ca eu am inregistrati la primarie doar 0.5ha floarea soarelui a trebuit sa specific ca voi vinde aproximativ 1500kg, insa eu mai lucrez inca 5 ha fara contract de arenda pt ca oamenii il au trecut pe propriul nume ca sa-si ia subventia ca redeventa. Intrebarea este daca voi primi amenda daca voi vinde mai multa cantitate de produs decat cea specificata in atestat desi e productie proprie? Daca da, care e valoarea maxima a acesteia si cum s-ar putea rezolva situatia?
Ultima modificare: Miercuri, 23 August 2017
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Monografie/documente societate cu activitate agricultura freenicos freenicos Va rog daca ma puteti ajuta cu o monografie specifica activitatilor agricole.Nu inregistrarile contabile ma omoara (ca sunt logice)cat documentele ... (vezi toată discuția)
Informatii confidentiale alinionel alinionel o anumita persoana a intrat nu stiu cum in posesia informatiei despre contractele mele de arenda. a aflat ca in urmatorul timp va expira mai multe contracte de ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract arenda bkk bkk Buna ziua,am si eu o intrebare.in anul 2010 am incheiat un contract de arenda pe o suprafata de 6 ha teren arabil,in momentul preluarii terenului acesta era ... (vezi toată discuția)