avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Informatii confidentiale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Informatii confidentiale

o anumita persoana a intrat nu stiu cum in posesia informatiei despre contractele mele de arenda. a aflat ca in urmatorul timp va expira mai multe contracte de arenda. se deplaseaza la arendasi si incearca sa convinga arendasii sa prea el terenul. mentionez ca nu am cu nici un arendas nici cea mai mica problema. cum pot si unde sa depun plingere penala sau civila. va multumesc
Cel mai recent răspuns: DinuX , utilizator 08:42, 31 August 2015
oferiti-le si dvs aceleasi conditii peentru a va pastre clientii.
normal ca daca mergeti dupa vechea cutuma cu 600 k9g grau la hectar oamenii sunt nemultumiti. eu am facut scandal arendasului meu si mi-a oferit 1400kg /ha in loc de 600 umai sa raman la el.
solutia in speta dvs este sa luati contact cu toti cei cu care avei contractye si sa le oferiti macar 1000/ha.
la sfarsitul contractului omul e liber sa plece la alt arendas si dvs nu aveti ce face nici in civil nici in openal.
deci- nu aveti la indemana o actiune judecatoreasca prin care rivalul dvs recruteaza fostii dvs arendatori
cu stima, cassy
aceasi cantitate le ofer si eu ba mai mult le dau 4 litri ulei de floarea soarelui la hectar. in zona noastra se da 600-700 kg la hectar. eu le dau 700
atunci dati 800 fara ulei
În primul rând , fiind caracteristic aspectul caracterul publicităţii , + art. 1838 alin.3 NCC, contractul este trecut în mod obligatoriu într+un registru special ţinut de primărie , fiind o informaţie publică şi nu una confidenţială
În al 2+lea rând, fiind vorba despre un contract+ acest lucru înseamnă exprimarea voinţei părţilor contractante. Prin urmare, d+voastră, doar oferind condiţii mai acceptabile faţă de concurenţă, veţi putea menţine vechile contractări. Plângere penală sau civilă , pentru ce_? a intervenit o infracţiune (penal) sau o încălcare a contractelor(civil+răspundere civilă contractuală)?
va multumesc

Alte discuții în legătură

Rezilierea contractului de arendare si obligarea arendasului la plata arendei allexandru77 allexandru77 Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati intr-o problema. In anul 2013 am incheiat un contract de arendare pe o durata de 5 ani. Obligatia arendasului ... (vezi toată discuția)
Validitate contract arendare Gicuta93 Gicuta93 Buna ziua! In contractul de arendare incheiat in anul 2010 - capitolul referitor la nivelul arendei, modalitati si termene de plata este scris: [b]\"Nivelul ... (vezi toată discuția)
Teren agricol dat in arenda unei firme.poate arendasul sa-l inchirieze altor persone fizice telecomanda telecomanda Am dat in arenda unei firme 4 ha teren agricol.pretul 800.kg grau /ha Firma respectiva la randul ei a dat acest teren unor persoane fizice pentru al lucra ... (vezi toată discuția)