avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Informatii confidentiale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Informatii confidentiale

o anumita persoana a intrat nu stiu cum in posesia informatiei despre contractele mele de arenda. a aflat ca in urmatorul timp va expira mai multe contracte de arenda. se deplaseaza la arendasi si incearca sa convinga arendasii sa prea el terenul. mentionez ca nu am cu nici un arendas nici cea mai mica problema. cum pot si unde sa depun plingere penala sau civila. va multumesc
Cel mai recent răspuns: DinuX , utilizator 08:42, 31 August 2015
cu observatia ca arendasul sunteti dumneavoastra, nu proprietarii de teren.

Si apoi, ce e greu sa mearga din poarta in poarta prin sat sa-i intrebe de terenuri si sa le faca o oferta? Banuiesc ca e din zonasi deci in cunoaste pe sateni...
Ultima modificare: Luni, 31 August 2015
DinuX, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezilierea contractului de arendare si obligarea arendasului la plata arendei allexandru77 allexandru77 Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati intr-o problema. In anul 2013 am incheiat un contract de arendare pe o durata de 5 ani. Obligatia arendasului ... (vezi toată discuția)
Validitate contract arendare Gicuta93 Gicuta93 Buna ziua! In contractul de arendare incheiat in anul 2010 - capitolul referitor la nivelul arendei, modalitati si termene de plata este scris: [b]\"Nivelul ... (vezi toată discuția)
Teren agricol dat in arenda unei firme.poate arendasul sa-l inchirieze altor persone fizice telecomanda telecomanda Am dat in arenda unei firme 4 ha teren agricol.pretul 800.kg grau /ha Firma respectiva la randul ei a dat acest teren unor persoane fizice pentru al lucra ... (vezi toată discuția)