avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi

Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum pot sa schimb obiectul principal de activitate al ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum pot sa schimb obiectul principal de activitate al unui SRL?

Este un SRL cu asociat unic Consiliul Local. Se doreste schimbarea obiectului de activitate principal. Cum se poate realiza?
Cel mai recent răspuns: ALEXANDRA VASILE , Avocat 13:46, 23 August 2017
Buna ziua,

Printr-o hotarare de consiliul local trebuie aprobata modificarea obiectului de activitate. In aceasta hotarare trebuie mentionata persoana imputernicita sa semneze decizia asociatului unic al SRL-ului, a actului constitutiv si sa reprezinte societatea la ORC.
Apoi, se redacteaza decizia asociatului unic si actul constitutiv actualizat, acte care trebuiesc depuse la ORC de care apartine societatea. Documentele necesare si cererile tip le gasiti pe site-ul onrc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mentiunea inregistrari punctu-lui de lucru la o.r.c. ailin ailin in momentul inregistrari pt.-ului de lucru se face cumva o modificare a actului constitutiv ? va rog :worthy:spunetimi toate demersurile si declaratile pe care ... (vezi toată discuția)
Recodificare coduri caen Adrian Buta Adrian Buta Am eliberat ultimul certificat constatator de la onrc ,in data de 12.01.2009. Vreau sa-mi reactualizez codurile caen si sa schimb domeniul de activitate ... (vezi toată discuția)
Schimbare denumire societate comerciala si cod caen andreea20ro andreea20ro Buna ziua,doresc sa schimb denumirea unei societati comerciale si activitatea principala a firmei cu alt domeniu de activitate.poate cineva sa imi explice ce ... (vezi toată discuția)