avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum pot da in judecata o firma
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum pot da in judecata o firma

Cum pot da in judecata o persoana juridica daca nu e de acord cu reabilitarea termică a blocului înainte de a depune cererea de reabilitare pt a determina firma respectiva sa semneze că e de acord cu reabilitarea. Menționez că nu există cale amiabila

Alte discuții în legătură

Reabilitare termică blocată de refuzul societăților comerciale de la parterul blocului meresca eugen meresca eugen Buna ziua. Am și eu o întrebare dacă mă puteți ajuta. Locuiesc într-un bloc de locuințe neprevăzut cu spatii comerciale, însă în urma acordului ... (vezi toată discuția)
Restituire fond reabilitare termica cepuchm cepuchm Buna ziua, Va deranjez cu o problema pe care o am cu administratorul blocului in care am locuit in legatura cu fondul de reabilitare termica. Am avut un ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea termica si zgomotul claudiao75 claudiao75 Buna ziua, scara noastra si-a facut reabilitarea termica anul trecut din bani proprii, acum a venit primaria si reabiliteaza tot blocul. astfel apar cateva ... (vezi toată discuția)