avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate reabilitarea termica si zgomotul
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

reabilitarea termica si zgomotul

Buna ziua,

scara noastra si-a facut reabilitarea termica anul trecut din bani proprii, acum a venit primaria si reabiliteaza tot blocul. astfel apar cateva probleme care nu stim sa le rezolvam:

1. cei care lucreaza acum au gaurit (pt montarea schelei), modificat (fara acordul proprietarilor) lucrarea veche astfel noi pierdem garantia veche, iar cei de acum zic ca nu ne dau garantie pt ca ei pun doar plasa si tecuiesc pt ca se schimba culoarea blocului.
2. la montarea schelei, au urcat pe bloc (pe terasa blocului) picioarele de schela astfel stricand terasa blocului si nu o vor repara pt ca nu e obligatia lor.
3. gradinile din jurul blocului au fost amenajate si intretinute de locatari, iar acum copacii sunt rupti, florile distruse....
4. cei care lucreaza acum spun ca nu au obligatia sa pastreze linistea in perioada de somn 14-17:00. nu e nimeni absurd sa le ceara sa intrerupa lucrul in aceasta perioada dar nici sa faca lucrari ce nu deranjeaza pana la 14-15:00 si dupa aceea sa inceapa cante bormasinile.

va rog spuneti-mi cum pot rezolva aceste probleme ca #-o

multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: claudiao75 , utilizator 15:23, 5 Octombrie 2012
Va confruntati cu repercursiunile/consecintele executarii de lucrari partiale la condominiu
1-Avand in vedere ca aveati cunostiinta ca exista lucrare deja executata la partea comuna se impunea ca la momentul tratativelor sa fi negociat conditiile si solutiile tehnice ,astfel incat sa nu fie afectata lucrarea existenta
Cu sau fara acordul proprietarilor executantul detine obligatia sa asigure schela astfel incat sa nu pericliteze siguranta si securitatea personalului angajat
2,3-Impedimentul pe care il sesizati trebuia sa faca obiectul negocierilor initiale si sa fie concret prevazut in raportul incheiat cu executantul lucrarii
4-Sunt multe deficiente care apar inerent pe parcursul executiei unor lucrari de amploare dupa cum este si reabilitarea termica ,dar care cu intelegere,intelepciune se pot solutiona direct de catre presedintele de asociatie si reprezentantul executantului
Presedintele blocului nu cred ca a negociat nimic in contractul cu primaria referitor la scara noastra si nu putem vedea contractul pt ca nici presedintele nu vrea sa ni-l arate si nici constructorii.
Am incercat orice cale amiabila dar s-a depasit orice limita a bunului simt. Si pt ca nu am putut rezolva nimic pe cale amiabila incerc sa gasesc cadrul legal - de aceea am cerut ajutorul. Nu cred ca se va ajunge la tribunal dar macar sa vada ca nu pot face ce vor ei. eu nu cred ca exista si o aprobare sa-si bata joc de absolut tot......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizare montare schela Tudor-Andrei Tudor-Andrei Buna ziua. Doresc sa efectuez reparatii la ferestrele apartamentului proprietate, situat la et. 4. In calitate de proprietar, trebuie sa solicit Primariei ... (vezi toată discuția)
Aprobare indicatori tehnico-ecomomici reabilitare civilu civilu Buna ziua, As vrea sa stiu daca aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru reabilitarea blocului de catre asociatia de proprietari (conform normelor ... (vezi toată discuția)
Reabilitare bloc fără acordul proprietarilor de la parter. ce trebuie să fac și ce articole de lege au fost încălcate? Kereha Kereha În orașul nostru se reabilitează blocul de locuințe. Pe bani europeni.noi figurăm proprietari in cf dar am dat in chirie spatiile la 2 societati totusi ... (vezi toată discuția)