avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Reabilitare termică blocată de refuzul ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Reabilitare termică blocată de refuzul societăților comerciale de la parterul blocului

Buna ziua. Am și eu o întrebare dacă mă puteți ajuta. Locuiesc într-un bloc de locuințe neprevăzut cu spatii comerciale, însă în urma acordului locatarilor, la parterul blocului s-au amenajat doua apartamente care in prezent activează ca și spații comerciale. De câțiva ani încoace dorim sa reabilităm termic blocul prin accesarea fondurilor europene, dar e a patra oară când ne lovim de aceeași problema: spatiile comerciale nu sunt de acord cu reabilitarea deoarece ele plătesc 100% din valoarea lucrărilor și li se pare prea mare suma ce ar urma să o achite. Cum am putea constrânge firmele să fie de acord cu reabilitarea, având în vedere că blocul are 40% din tencuiala desprinsă și 42 de apartamente sunt in impas din cauza celor 2 persoane juridice. Vă rog să mă ajutați cu o soluție daca se poate. Vă mulțumesc.
Ultima modificare: Marți, 22 August 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:53, 22 August 2017
Daca nu puteti solutiona amiabil,sa determinati persoanele juridice sa participe financiar la executarea modernizarii energetice a imobilului de locuit in comun,va ramane sa analizati oportunitatea actiunii in instanta,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aprobare izolatie termica bloc orsolya orsolya Buna ziua, As avea o intrebare legata de izolatia termica a blocului. Locuind la parter ne-am izolat apartamentul cu destul de mult timp in urma, inca de ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica eliza creanga eliza creanga Locuiesc la parter si doresc sa izolez peretii exteriori ai locuintei dar ceilalti locatari nu vor. Exista vreo cale sa reusesc singura? Va multumesc (vezi toată discuția)
Reabilitare termica pe o proprietate privata RaDracones RaDracones Buna ziua! Va rog o clarificare pentru urmatoarea situatie: 1. Reabilitare termica aprobata in AG; 2. Se executa reabilitarea in spatiile comune ale ... (vezi toată discuția)