avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Tichete cadou nedistribuite
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Tichete cadou nedistribuite

In situatia in care am achizitionat tichete cadou pt a fi distribuite angajatilor pt 1 iunie si s-a omis distribuirea lor, putem face distribuirea pt evenimentul trecut? Cheltuiala cu acestea ramane deductibila in limita stabilita/angajat/copil? Am cautat in legislatie un paragraf referitor la distribuirea acestora insa n-am gasit. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Impozitare prime paste Silvia Dumitru Silvia Dumitru Buna ziua, Sub ce forma ar trebui sa dea angajatorul prima angajatilor de Paste.(sa se impoziteze mai putin) Sub forma tichetelor cadou , am inteles ca se ... (vezi toată discuția)
Tichete cadou book2 book2 Doresc sa distribui la salariatii firmei tichete cadou de sarbatori dar vreau sa utilizez varianta cheltuielile de reclama si publicitate, Pentru ... (vezi toată discuția)
Tichete cadou de paste ionela11 ionela11 Buna ziua, Pot comanda tichete cadou pentru angajati si de Paste daca am comandat de 8 martie?....sunt in limita a sumei de 150 lei/persoana/eveniment? Este ... (vezi toată discuția)