avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocație complementară pentru părinte cu copii ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocație complementară pentru părinte cu copii înscriși în sistemul homeschool

Buna ziua! As dori sa stiu daca eu ca parinte am copii inscrisi la o scoala privata din America ( scoala acreditata de statul American ) pot beneficia de alocatia complementara? ( mentionez ca functionam pe sistemul homeschool )
Multumesc anticipat ptr raspuns.
Ultima modificare: Joi, 24 August 2017
Admin, administrator

Alte discuții în legătură

Alocatia de sustinere aditza38 aditza38 Buna ziua,am si eu o nedumerire.am inteles ca la familiile cu venturi mici se dau alocatii de sustinere,as vrea sa stiu daca e totuna cu alocatia de stat ptr ... (vezi toată discuția)
Buna seara, as dori o lămurire asupra legii privind codul fiscal, ... gabriel32 gabriel32 Buna seara, As dori o lămurire asupra legii privind codul fiscal, articolul 25, conform căruia angajatorul poate deconta 1500 de lei din taxele aferente ... (vezi toată discuția)
Alocatie europeana angela12 angela12 :help: Buna ziua ,as dori sa aflu daca in cazul meu as putea obtine alocatie europeana ptr. fetita mea .Eu si fetita santem inapoi din Germania in Ro din luna ... (vezi toată discuția)