Bună ziua. Dețin un apartament la ultimul nivel al unui bloc. As dori să mansardez podul de deasupra scării mele, nu și a celei vecine. Întrebări :
- am nevoie doar de acordul vecinilor de pe scara mea sau și a celor de la scară vecină?
- pot mansarda toată suprafața "scării mele" sau doar suprafata apartamentului meu?
În afara de acordul proprietarilor, acordul Asociației, avize primarie, proiect arhitect... mai am nevoie de alte "Hârtoage"? Menționez că as vrea să intabulez mansardă și să rămână " a mea" cu acte în regulă!
Pentru analiza si eventual raspuns la obiect este necesar sa comunicati date relevante
Daca exista pod deasupra scarii dv,acesta reprezinta parte comuna
Daca dv intentionati sa mansardati podul,este obligatoriu necesar sa obtineti acordul individual al tuturor proprietarilor
Pentru a se putea raspunde daca se poate sau nu sa se materializeze podul ,trebuie sa se execute o expertiza tehnica a constructiei
Bună ziua. Mulțumesc pentru răspuns. Asta am zis, că există pod deasupra apartamentului și ma interesa dacă am nevoie de acordul tuturor vecinilor din bloc sau numai de la scară mea?!
Mansardare pod bloc
TMana
Buna ziua,
Situatia mea este urmatoarea. Am un apartament la ultimul etaj al unui bloc cu doua etaje, plus parter, cu cate 2 apartamente/etaj. Scara pe care ... (vezi toată discuția)