avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare garsoniera licitatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare garsoniera licitatie

Am cumparat la o licitatie o garsoniera,am facut actele,am intabulat-o,iar acum vreau sa fac curatenie.De la asociatie mi s- a spus caproprietarul a facut uncredit ,nu l- putut plati,intre timp s-a despartit,au luat totdingarsoniera si au plecat,iar de vreo 5 ani nu stie nimeni nimic de ei,lasind banca sa ii vinda casa.Nu mai este nimic in casa.Trebuie sa fac vreun proces verbal cu martori ca casa este goala,si ca nueste nimic in ea?multumesc
Cel mai recent răspuns: liviu anton , utilizator 10:34, 26 August 2017
1-Prin licitatie publica dv ati adjudecat bunul dedus executarii silite ,nu l-ati cumparat
2-Dv ati adjudecat bunul imobil si nu eventuale mobile,bunuri ale celui executat silit
Nu este necesar sa intocmiti inscrisuri
Executorul judecatoresc detine la dosarul de executare silita raport al expertului care a facut raportul de evaluare bun imobil,unde ar trebui sa existe detalii despre existenta eventualelor obiecte,mobile,bunuri
De principiu, nu, mai ales ca au plecat de 5 ani, nu de ieri. Pe termen lung, nu strica sa aveti o dovada, o poza sau un PV cand intrati in casa.
Multumesc pt raspuns,casa este goala,si cada,wc si usile le- au luat.Pot sa fac un pv cu d-na de la asociatie?
Multumesc pt raspuns,in anuntul de la executor nu este specificat nimic referitor la ce este in casa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine plateste datoriile apartamentului adjudecat la licitatie? scolceag scolceag Am achizitionat un apartament prin intermediul executorului judecatoresc. Apartamentul a apartinut unei persoane care nu a mai putut si nici nu a mai vrut ... (vezi toată discuția)
Refuz inscriere la ocpi pt bun cumparat la licitatie de la lichidator judiciar belal62 belal62 Am cumparat la licitatie organizata de un lichidator judiciar o garsoniera (libera de sarcini conform PV de licitatie), dar nu pot intra in posesie (semna ... (vezi toată discuția)
Distrugerea imobilului achizitionat la o licitatie sustinuta de un executor boggy_2012 boggy_2012 Buna ziua Am urmatoarea speta:am achizitionat un apartament la o licitatie publica,sustinuta de un executor judecatoresc.In momentul in care am intrat in ... (vezi toată discuția)