avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Neconcordanta situație datorii ANAF vs. situație ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Neconcordanta situație datorii ANAF vs. situație Trezorerie

Am bani in cont la Trezorerie pe care nu am putut sa-i folosesc, pentru ca la Trezorerie apar doar datoriile, nu si scadentele lor.
Cum contabila mea a fost harnica si a depus declaratiile pe 20.08, iata ca apar cu datorii inainte de scadenta si raman cu banii blocati (multi) si nu pot sa-mi platesc furnizorii!
De la ANAF mi-au confirmat telefonic ca nu am scadente neplatite, dar pentru o hartie in acest sens trebuie cerere scrisa, cu raspuns in 45 zile, adica fara folos.
Se poate reclama undeva softul de la Trezorerie? Sau sistemul e gandit intentionat asa: banii incasati de soc de Stat sa se duca doar inapoi la Stat?
"Sistemul de organizare statal a fost creat pentru a-si proteja cetatenii, ajungand in timp un organism propriu, care se protejeaza pe el impotriva cetatenilor" (nu mai stiu cine a zis-o!)
Ultima modificare: Joi, 24 August 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: adema1980 , utilizator 02:39, 29 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se poate reclama probabil tot la una din firmele lui Ghita...sau ale securitatii ca nu mai stiu. Lasand gluma seaca la o parte, daca acum credeti ca aveti probleme, asteptati sa vina split TVA, si veti plange dupa vremurile cand nu puteati folosi banii doar 4-5 zile...
Strict la subiect...puteti reclama unde vreti dvs., va fi degeaba. Doar nu vor investi acum sutele alea de milioane de dolari care au luat calea conturilor elvetiene si care trebuiau investiti din 90 incoace in sisteme performante, doar ca sa va rezolve dvs problema...
Ultima modificare: Vineri, 29 Septembrie 2017
adema1980, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Talent nativ versus munca asidua? Newfield Consulting S.R.L. Newfield Consulting S.R.L. În anii ‘90 psihologul K. Anders Ericsson a efectuat un studiu la Academia de Muzică din Berlin. El a împărţit violoniştii şcolii în trei ... (vezi toată discuția)
Cec fara acoperire raca raca In luna iunie am incheiat un contract cu o firma pentru vanzarea unor utilaje. Mi-au achitat o parte din suma iar pentru diferenta mi-au dat un CEC. La data ... (vezi toată discuția)
Cum il salvam pe pristanda? Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici Toata lumea il stie pe Ghita. Care Ghita? Ei ... cum \"care Ghita?\" Ce, va faceti ca nu-l stiti? Pristanda! Ghita Pristanda, jandarmul orasului. Vedeti ca-l ... (vezi toată discuția)