avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Caut avocat si notar bun si politicos
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Caut avocat si notar bun si politicos

Caut un avocat si notar in Bacau care e dispus sa ne ajute cu un contract vanzare cumparare teren si cu darea in judecata a primarului din orasul Covasna pentru fals in declarati si frauda. Mai multe detalii pentru interesati. Si daca se poate sa ma anuntati cum pot sa pun o plangere legata de un notar din Bacau care dupa 2 saptamani de la setarea unei programari ne-a pus in asteptare inca 4 ore, facand pregatirile in acel moment si nu de dinainte cum se procedeaza, gresind si reeditand un contract de 4 ori cu o ora pauza intre corectarea a 4/5 cuvinte, si cu un comportament fara pic de politete si scuze gen, e ocupata. Daca un notar e ocupat, ar trebuii sa faca programarile in functie de timpul avut, nu 7 persoan diferite, programate la aceasi ora 3 dintre ei trimisi acasa ca se terminase programul de munca. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:05, 13 Octombrie 2017
Avocat cautati la Baroul local, iar notar la Camera Notarilor Publici tot din Bacau.
Stiu, insa nu am gasit pe careva sa aiba macar un gram de respect pentru clienti. De aia am intrebat aici.
Incercati sa apelati la prieteni,rude ,poate va recomanda un avocat care sa intruneasca exigentele dvs.Succes.
La ce va referiți cand afirmați că nu au respect față de clienti?
Simplu : programare la o anumita ora si punerea in asteptare pentru inca 4 ore. Vorbind cu clientii ca si cum ar vorbi cu niste gunoaie. Cu superioritate, ignoranta si discriminare la adresa celor cu alta nationalitate, vorbind cu ei de parca ar vorbi cineva cu un parlamentar, adica fara respect si doar ignoranta

Alte discuții în legătură

Reguli de politete ContSters167247 ContSters167247 [b]Silvana[/b] a scris [quot]Regulile de politete de acum un secol erau foarte stricte: saluturile trebuiau pronuntate in mod corect – ... (vezi toată discuția)
Amanare decolare avion cu 3 ore serart serart Buna ziua. In data de 13.06.2016. un zbor catre Londra din Bacau, a fost amanat cu 3 ore si 4 minute din cauza unor defectiuni tehnice, zbor apartinand ... (vezi toată discuția)
Probleme cu scoala de soferi AndreiIonescu0405 AndreiIonescu0405 Buna ziua. Vă rog din suflet sa ma ajutați. Pe data de 21.12.2018 m-am înscris la o scoala de șoferi foarte veche și renumită de la mine din zonă. ... (vezi toată discuția)