Caut un avocat si notar in Bacau care e dispus sa ne ajute cu un contract vanzare cumparare teren si cu darea in judecata a primarului din orasul Covasna pentru fals in declarati si frauda. Mai multe detalii pentru interesati. Si daca se poate sa ma anuntati cum pot sa pun o plangere legata de un notar din Bacau care dupa 2 saptamani de la setarea unei programari ne-a pus in asteptare inca 4 ore, facand pregatirile in acel moment si nu de dinainte cum se procedeaza, gresind si reeditand un contract de 4 ori cu o ora pauza intre corectarea a 4/5 cuvinte, si cu un comportament fara pic de politete si scuze gen, e ocupata. Daca un notar e ocupat, ar trebuii sa faca programarile in functie de timpul avut, nu 7 persoan diferite, programate la aceasi ora 3 dintre ei trimisi acasa ca se terminase programul de munca. Va multumesc
Avocatii sunt de fel politicosi.
Puteti gasi destui avocați politicosi .
Nu imi pare în regulă sa se comporte asa.
Cu așteptarea depinde ce probleme ă avut în ziua aceea.
Eu daca imi dau seama ca durează 4 ore întârzierea anulez intalnirea în ziua aceea.
Pot sa va dau si eu un exemplu straniu.
Un client ă vrut programare cu 3 luni inainte în ziua Z.
A sunat pentru confirmare de 3 ori in 3 zile si apoi...nu ă mai venit.
Ii rezervare si 2 ore ca venea de foarte departe si nu ajungea o oră și nici sa facem ședințe în zile diferite nu se putea.
Am respectat orarul chiar si amânat alti clienti ca sa respect ce i-am promis.
După 8 ore întârziere a trimis un e-mail ca nu a mai venit în țară.
Clienții cam sunt neseriosi si avocații se mai supăra si ei...
Morala ar fi aceea că nu e bine sa te ti de promisiuni...ca avocat...in astfel de situatii...se poate afirma...
Deși eu tot nu m-am invatat minte, daca avocatul nepoliticos ă pățit faze de acest fel a devenit nepoliticos în timp.
V-am dat un exemplu...