avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proces EON
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proces EON

Buna ziua,

Am rugamintea sa ma sfatuiti in legatura cu un proces in care furnizorul de energie electrica EON imi cere plata unor facturi neincasate emise catre actualul proprietar al apartamentului pe care l-am vandut in 2008. La acel moment am intrebat care era procedura de cesiune a contractului si angajatii mi-au spus ca noul proprietar trebuie sa faca o cerere. Pentru instrainarea imobilului a trebuit sa obtin o adeverinta pentru lipsa datoriilor.
Este normal ca eu sa fiu obligat sa platesc aceste facturi?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: AvTudor_com , utilizator 19:46, 24 August 2017
Obligatia de plata este a titularului contractului, in perioada facturata, exceptand cazul in care dvs ati preluat acel contract si se mentioneaza ca preluati si datoriile fostului proprietar. Nu stiu care era modelul de contract EON la data la care dvs l-ati trecut preluat
Ultima modificare: Joi, 24 August 2017
AvTudor_com, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare cumparare PetrachePetrutaAncuta PetrachePetrutaAncuta In data de 18.07.2014 am vandut un imobil unor concubini. In contractul de vanzare cumparare declar ca nu a fost scos din circuitul civil, nu exista niciun fel ... (vezi toată discuția)
Deconectat de la curent datorita neplatii facturilor de catre fostul proprietar tepsanu tepsanu Am cumparat recent un apartament iar fostul proprietar nu a platit facturile la curent electric din luna mai si prin urmare a fost deconectat pt neplata(astazi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in luna august am vandut un imobil la care toate utilitatile ... Tahan Tahan Buna ziua. In luna august am vandut un imobil la care toate utilitatile au ramas tot pe numele meu. Au trecut de atunci 7 luni de zile de cand am vandut acel ... (vezi toată discuția)