avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Formular S1
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Formular S1

Buna
Sper sa primesc cateva informații de ajutor.
Locuiesc in Germania si doresc sa o aduc aici sa locuiască cu noi pe mama . Dansa are 69ani dar nu este pensionară. Si-a plătit contributiile la sănătate in Romania singura, privat.
Intrebarea este daca formularul S1 emis de Casa de Sănătate, in care bineinteles va fi mentionata perioada si modul de plata a contributiilor, este sau nu valabil apoi pe teritoriul Germaniei.
Si daca stie cineva cum as putea asigura in continuare in Germania daca acest formular nu ma ajuta
Multumesc

Alte discuții în legătură

Formular s1 si asigurare in tara ElizaBV ElizaBV Buna ziua, Am o intrebare, va rog, in legatura cu formularul european S1. Mama mea este pensionara (pensie platita de statul roman) si a venit sa ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa obtin formularul s1 pentru asigurari medicale in europa carlacota1 carlacota1 bunaziua, locuiesc in italia si parintii mei au venit si ei aici cu noi . am parcurs procedura perntru noua rezidenta in italia ( vor locui cu noi ) .in ... (vezi toată discuția)
Dovada resedintei pe un alt stat european moln22 moln22 Buna! Mamma mea este pensionara si sta de mai bine de un an in Suedia. Incercam acum sa ne inregistram in sistemul lor de aici, adica mai bine zis mama pentru ... (vezi toată discuția)