avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... bransament electric
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

bransament electric

Buna ziua, detin un teren intr-un sat.
Am pus si eu o baraca acolo pe el de 3*2m si vreau sa ma duc in wekend sa fac un gratar la aer liber ca locuiesc la bloc.
Bani nu detin suficienti de multi sa ma apuc de casa.
Totusi vreau sa trag si eu curent pe baraca asta.
Baraca a fost din aceea pe roti care se ducea in balciuri, are si instalatia pe ea.
Ma intereseaza ce pasi trebuie sa fac sa obtin si eu aprobare pentru bransamentul acesta.
Binenteles ca nu pot sa scot autorizatie de constructie ca nu vreau sa fac acum casa acolo.
Mentionez ca am curentul pe la poarta si terenul este intravilan.

Va multumesc !!!
Cel mai recent răspuns: traff , utilizator 10:05, 2 Octombrie 2009
pai primul pas este sa faceti cerere la astia de la electrica.
Daca terenul este intravilan agricol se poate sa va aprobe ceea ce se cheama curent pentru gradina ( pompa udat ) .Nu stiu exact care este termenul corect dar am vazut ca se poate , este necesar un loc pentru contoar facut din caramida si inchis.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine trage curentul??! emanuellen emanuellen Copii mei au cumparat un teren care la inceput a fost extravilan dar intretimp a devenit intravilan si se poate construi pe ea.Dar pentru asta e necesar sa ... (vezi toată discuția)
Condiționare emitere certificat urbanism, de existența certificatului de producător agricol VGhe VGhe Bună ziua. Mai nou, de la începutul anului 2023, primăria municipiului Satu Mare condiționează emiterea certificatului de urbanism pentru \"Branșament ... (vezi toată discuția)
Obținere certificat urbanism pentru racordarea la curent electric, în scopul utilizării pompei de apă și a altor scule electrice VGhe VGhe Bună ziua. Mai nou, de la începutul anului 2023, primăria municipiului Satu Mare condiționează emiterea certificatului de urbanism pentru \"Branșament ... (vezi toată discuția)