avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu de maternitate tatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu de maternitate tatal

Buna ziua, am o intrebare daca ma puteti ajuta. Sunt insarcinata, nu lucrez iar sotul va opta pt indemnizatia de crestere a copiilor. Poate in acelasi timp sa intre si in concediu de maternitate? Vorbesc de acele 126 zile pe care normal eu daca munceam aveam dreptul la ele. Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: melisa28 , utilizator 17:48, 25 August 2017
Concediu de maternitate se acorda numai mamelor , nu si tatilor.
Cornel Vasile a scris:

Concediu de maternitate se acorda numai mamelor , nu si tatilor.

Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil roxanagabriela12 roxanagabriela12 Buna ziua!Imi cer scuze pt deranj...am si eu o nelamurire si poate ma puteti ajuta dvs.Eu sunt insarcinata in 5 luni aproape si nu lucrez dinainte sa aflu ca ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului alinaonu alinaonu am avut somaj pana in ian 2011 apoi n-am mai gasit de munca .acum sunt insarcinata in 5 luni .cum as putea sa beneficiez din nou de somaj cate luni ar trebui ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri privind concediu de crestere a copilului cristinalexia1983 cristinalexia1983 Buna ziua!!! as avea niste nelamuriri privind completarea documentelor necesare pentru indemnizatia de crestere a copilui , respectiv datele care trebuiesc ... (vezi toată discuția)