avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cheltuieli de judecata pe cale separata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cheltuieli de judecata pe cale separata

Buna seara,
Cum se procedeaza pentru a obtine cheltuielile pe cale separata? Trebuie deschis proces nou? Cam cat dureaza? Ce acte trebuie depuse la dosar?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 23:24, 25 August 2017
Trebuie introdusa o noua cerere. Dovezile cheltuielilor trebuie sa existe in dosarul de fond.
Buna seara,
Da trebuie sa formulati alta cerere in instanta daca nu va intelegeti.
Va dura, in functie de incarcarea instantelor, de la 6 luni la un an!
Multumesc frumos! Deci vor fi mai multe termene? Ca la un proces normal. Nu pot sa-i chem la mediator sa-mi dea banii?
Invitația la mediator este cea mai înțeleaptă decizie. Singura condiție este ca și partea adversă să dea dovadă de deschidere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se poate intampla daca plec cu copil de acasa? Yutr Yutr Si cam cat ar dura divortul daca ami pun un avocat?ca acum nu am si mi sa spus ca vreo 6 luni dureaza,daca ami pun un avocat cam cat ar dura? (vezi toată discuția)
Partajul ,un proces de lunga durata?? lusima lusima Cat poate dura un proces de partaj?Pot depune actele pentru actiune si fara asistenta unui avocat,si, ulterior sa-l angajez?Trebuie sa platesc acum taxa de ... (vezi toată discuția)
Cerere de divort dupa intrarea in vigoare a ncpc - mediere obligatorie? Mariasa Mariasa Buna ziua !! Am depus o cerere divort fara acordul partilor, pe data de 20.02.2013!! Inca nu s-a fixat primul termenul de judecata. Stiti cumva daca noul ... (vezi toată discuția)