avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... au voie tirurile linga casa mea?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

au voie tirurile linga casa mea?

Buna ziua !
In anul 2010 am hotarit cu stoul meu sa ne mutam in mediu rural pe a avea mai multa liniste. In anul 2013 ne-am mutat in casa nou construita. De un an de zile un vecin al nostru a cumparat bucata de teren de linga noi si a facut o parcare /un service de masini. Mentionz ca nu orice fel de masini-TIRURI-4 la numar. Cu aceste tiruri transporta diferite materiale de constructii-nisip , balastru.De plecat in cursa, pleaca la ora 4.00 dimineata. Va imaginati ce inseamna sa pornest patru tiruri la ora aceea. Simbata si duminica e un adevarat service acolo. Le repara , le spala si face foarte mult zgomot. A stricat si drumul ,drum care era acoperit doar cu piatra , piatra care a intrat in pamint sub greutatea masinilor. Cind ploua nu poate iesi cu ele si le trage cu un tractor. Terenul meu are suprafata de 500 m ,la fel si al lui, se afla in intravilan extins - destinat constructiilor. Am incercat sa avem o discutie amiabila , dar nu intelege ca deranjeaza. spune ca e terenul lui si in curtea lui poate sa faca ce vrea. Am tot citit pe internet ca aceste masini au voie la 50 m de casele de locuit in parcari special amenajate si pe drumuri unde exita terasament. dar nu gasesc legea clara care sa spuna lucrul acesta . ma poate ajuta cineva?

Alte discuții în legătură

Legislație parcări amenajate pentru tiruri petea24 petea24 Buna ziua ! In anul 2010 am hotarit cu stoul meu sa ne mutam in mediu rural pe a avea mai multa liniste. In anul 2013 ne-am mutat in casa nou construita. De ... (vezi toată discuția)
Bariera auto si dreptul la acces mahi mahi Buna. Este prima oara cand va scriu asa ca am sa va rog sa-mi iertati stangacia in exprimare. Problema mea este urmatoarea: eu locuiesc ca si chirias ... (vezi toată discuția)
Acces blocat pe strada privata claudia.c claudia.c Buna ziua, Acum un an ne-am construit o casa si toate cheltuielile privind utilitatile si drumul le-am suportat noi si ceilalti locatari, mai putin unul. Acum ... (vezi toată discuția)