avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Colaborare în concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Colaborare în concediu medical

In concediu medical ca si profesor pot sa colaborez dar un alta profesie cu o firma? Sub ce formă?
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 August 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:59, 26 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legislatia privind concediile medicale nu prevede expres interdictia de a realiza venituri in timpul unui astfel de concediu.
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 August 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venituri in timpul concediului pre si postnatal carmi_geo carmi_geo Buna ziua. Sunt angajata pe perioada nedeterminata la o institutie de stat si detin si pfa cu care am contracte de colaborare. Sunt insarcinata si urmeaza sa ... (vezi toată discuția)
Prestarea de activitati/obtinere de venituri in timpul concediului de sarcina si lauzie anda_n25 anda_n25 Buna ziua, As vrea sa stiu daca in perioada in care am contractul suspendat si beneficiez de indemnizatie de sarcina si lauzie (si ulterior de indemnizatie ... (vezi toată discuția)
Pot sa lucrez in timpul concediului de crestere copil? DASY DASY Ce posibilitate am de a profesa ca si contabil la o firma de expertiza in timpul concediului de crestere copil fara a renunta la acest concediu?Exista o forma ... (vezi toată discuția)