avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Pot sa lucrez in timpul concediului de crestere copil?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Pot sa lucrez in timpul concediului de crestere copil?

Ce posibilitate am de a profesa ca si contabil la o firma de expertiza in timpul concediului de crestere copil fara a renunta la acest concediu?Exista o forma de contract tip colaborare care sa fie compatibil dar care sa valoreze si ca experienta in domeniu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:40, 28 Iulie 2013
Nu exista nicio solutie legala pentru a munci in perioada CCC.

Realizarea de venituri supuse impozitului pe venit in perioada CCC duce la suspendarea platii indemnizatiei pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil diana16_ela diana16_ela Am si eu o nelamurire...eu acum sunt in concediu de crestere a copilului...am optat pt 2 ani...dar m-am gandit daca pot sa ma intorc la lucru cu program de 4 ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare ContSters185034 ContSters185034 in ce conditii poate o mama care peste o luna intra in concediu pentru cresterea copilului sa pastreze un contract de colaborare (ea fiind profesoara) cu o ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil. expert-contrabil. raspuns urgent Bogdan-George Bogdan-George Buna ziua, Va rog sa imi precizati daca sotia mea a lucrat ca si director-economic cu CIM pentru mai multe firme (norma partial, norma intreaga etc, a tinut ... (vezi toată discuția)