avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vanzare produse de plafar (suplimente alimentare) in ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vanzare produse de plafar (suplimente alimentare) in targuri

Care sunt pasii pentru a putea vinde produse de plafar (suplimente alimentare) in targuri? As dori sa am un plafar mobil, cort sau rulota, exact cum este un "foodcar", as intentiona sa am un "plafarcar". Ce avize si autorizatii am nevoie. Detin societate comerciala cu codul caen aferent vanzarii respective. Autorizatia de functionare cum se va obtine, pe sediul mobil?? Va multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 August 2017
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Comert ambulant zorzoliu zorzoliu Buna ziua, am un S.R.L si doresc sa devin vanzator ambulant dupa ce obtin codul CAEN , 1 – pot vinde oriunde ? exemplu: parcuri, piete, targuri, statii ... (vezi toată discuția)
Ce autorizatii imi trebuiesc pentru o rulota tip fast food?? DolmarGroup DolmarGroup Buna seara, Ma numesc Marian si am si eu un semn de intrebare. Am gasit sa cumpar o rulota tip fast food din Germania si asa vreau sa incep o afacere, tinand ... (vezi toată discuția)
intentionez sa inchiriez o parte din gradina casei ...rulote si food-truckuri Restro Restro Buna ziua, Intentionez sa inchiriez o parte din gradina casei (Bucuresti, Sector 1, zona protejata, nu centru, intr o statie de autobuz, stradala, 14 ml), ... (vezi toată discuția)