avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Garda ATI
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Garda ATI

Care este numarul minim de medici in specializare anestezie si terapie intensiva (3,4,5) pentru a putea exista linie de garda la un spital de urgenta ? Ma gandesc ca nu poate exista linie de garda cu 1 sau 2 medici.

Articolul 30
(1) Se poate organiza linie de gardă într-o specialitate clinică, dacă în secţiile sau compartimentele cu paturi, precum şi în ambulatoriul de specialitate al spitalului sunt încadraţi cel puţin 4 medici în specialitatea respectivă.
(2) Această prevedere nu se aplică liniilor de gardă organizate în specialitatea ATI.

Ce prevedere se aplica in specialitatea ATI ?
Ultima modificare: Duminică, 27 August 2017
3xil3, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:18, 28 August 2017
Pe cale de interpretare, se poate organiza linie de garda in specialitatea ATI daca sunt incadrati si mai putin de patru medici in specialitatea respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reglementări gărzi a.t.i. 3xil3 3xil3 buna seara.imi puteti spune va rog de cati medici in specialitatea anestezie si terapie intensiva este nevoie pentru efectuarea de garzi intr-un spital de ... (vezi toată discuția)
C.m.i. cim ?? denisa2011 denisa2011 Buna ziua Am de facut un cim la un dr pe CMI, cu cate ore au ei dreptul sa lucreze?8 sau 6 ore/zi?cum se face un cim?este cf Codului Muncii sau mai au ceva in ... (vezi toată discuția)
Asistenta medicala baloo72 baloo72 cite paturi are in grija un sistent medical de terapie intensiva si unde este stipulat acest lucru? (vezi toată discuția)