avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... obtinerea buletinului romanesc
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

obtinerea buletinului romanesc

Buna ziua, as avea o intrebare, daca persoana care ma ia in spatiu pt obtinerea buletinului romanesc nu poate fi prezenta in ziua programarii, trbuie vrun act intocmit la notar? si in general dureaza mult procedura asta? sau e destul proprietarul sa se prezinte sa se semneze si atit??va multumesc
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 17:55, 27 August 2017
Nu dureaza ca doar nu va face o operatie. Proprietarul doar va da acordul scris in fata lucratorului de la ghiseu, pe verso la cerere. Atat. Daca nu se poate prezenta proprietarul; atunci mergeti la un notar in prealabil pentru a va da acordul de primire in spatial sau de locuit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta rol pentru ci jorjon jorjon Buna seara! in zona unde eu locuiesc, primarul din localitate refuya sa elibereze adeverinte pentru evidnta persoanelor pentru faptul ca titularul spatiului de ... (vezi toată discuția)
Viza flotant dianabdm dianabdm Buna ziua.Doresc sa obtin viza de flotant in Ploiesti si as vrea sa stiu daca la Politie trebuie sa se prezinte proprietarul,avand in vedere ca dansul este ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat pentru obtinerea primului buletin Elena714 Elena714 Buna ziua. Mi am redobandit recent cetatenia romana. Am ajuns la pasul unde trebuie sa mi fac buletin. Am gasit o persoana care ma ia in spatiu. Pentru asta ... (vezi toată discuția)