avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 162 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... contract de comodat pentru obtinerea primului buletin
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

contract de comodat pentru obtinerea primului buletin

Buna ziua.
Mi am redobandit recent cetatenia romana. Am ajuns la pasul unde trebuie sa mi fac buletin. Am gasit o persoana care ma ia in spatiu. Pentru asta e nevoie si de contract de comodat. Imi puteti spune daca contractul trebuie facut la notar sau nu?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:29, 27 Iunie 2017
Trebuie incheiat la notar.
www.avocatnet.ro/content/for...
Contractul de comodat se face in cazul in care proprietarul locuintei nu poate fi prezent?
Corect am inteles?
Da. E bine si pentru dvs. sa aveti un contract. Dar daca nu vreti e ok sa mearga impreuna cu dvs. proprietarul pentru a va da acordul de intrare in spatial sau, ori poate sa dea declarative la notar cu privire la acest aspect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notar saed saed buna ziua,sunt strain apatrid(fara cetatenie) ,am nevoie sa fac un contract de comodat sau luare in spatiu unde stau la un notar public,imi trebuie pentru ... (vezi toată discuția)
Chirias si proprietar - acord luare in spatiu Orieta Orieta Care este riscul la care este supus proprieterul unui imobil care ia in spatiu pe cineva cu forme legale si e de acord sa fie trecuta adresa de domiciliu in ... (vezi toată discuția)
Declaratia pe propria raspundere a domiciliului NICOLASA NICOLASA In cazul in care proprietarul unui imobil nu colaboreaza pentru formalitatile de luare in spatiu, putem solicita cartea de identitate cu schimbarea ... (vezi toată discuția)