avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Lămuriri in legătură cu șansele de câștig.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Lămuriri in legătură cu șansele de câștig.

Am cumpărat de o luna o mașină second-hand din Oradea de la cineva din piața.la nici două săptămâni s-a stricat mașina și trebuie înlocuit motorul.am aflat ulterior că de pot verifica toate mașinile la reprezentanta mașinii și am făcut asta.de la reprezentanta am primit o foaie de câte ori a fost această mașină în reprezentanta Renault și nici o data nu corespunde cu ce scrie in cartea care am primit-o de la vânzător.ce as putea face in aceasta situație.
Ultima modificare: Duminică, 27 August 2017
cora.cimpeau, utilizator
Cel mai recent răspuns: cora.cimpeau , utilizator 16:31, 27 August 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. acum aproximativ 2 luni am cumparat un golf 6 second ... strainlarisa1@gmail.com strainlarisa1@gmail.com buna ziua. Acum aproximativ 2 luni am cumparat un golf 6 second hand cutie automata. Inainte de a o cumpara am fost la reprezentanta vw pentru a face toate ... (vezi toată discuția)
Am fost pacalit si am nevoie de un sfat,va rog! cosminwon cosminwon Buna ziua!Am cumparat de la cineva de la mine din oras o piesa sh ptr masina mea si nu este buna.Mai exact am cumparat o caseta de directie,din cauza careia mi ... (vezi toată discuția)
Autoturism declarat furat din ungaria citroenc3 citroenc3 In ianuarie 2010 am cumparat un Citroen C3 de la un parc auto second-hand din Craiova. Am inmatriculat masina, iar saptamana trecuta au venit doi agenti de ... (vezi toată discuția)