avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Petrecere apartament
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Petrecere apartament

Exista vreo lege,reglementare care sa interzica petrecerile la bloc?
Multumesc
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Toata legislatia ce tine de respectarea ordinii si linistii publice se aplica in cazul tau. Daca nu vrei sa ai probleme cu politia cere acordul vecinilor.
Angi233 a scris:

Toata legislatia ce tine de respectarea ordinii si linistii publice se aplica in cazul tau. Daca nu vrei sa ai probleme cu politia cere acordul vecinilor.

Este vorba de niste vecini care petrec de azi dimineata,duminica fiind. Nimeni nu se poate odihni.

Ultima modificare: Duminică, 27 August 2017
roxana ionescu, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Petrecere in apartament deiutu deiutu -pe data de 21 decembrie este ziua mea de nastere si doresc sa mi-o serbez acasa. de sf. andrei, tot acasa mi-am serbat onomastica, dupa orele de liniste si am ... (vezi toată discuția)
Ce masuri pot fi luate impotriva vecinilor galagiosi? cedeandreea cedeandreea Buna ziua. De citeva saptamini, vecinii noi de deasupra apartamentului meu fac niste zgomote incredibile in podea, respectiv tavanul meu. La sfirsit de ... (vezi toată discuția)
Vecina sensibila julie88 julie88 stau la bloc la etajul 1.sunt venita acasa de la facultate cam de o luna.am obiceiul de 2- 3 ori pe saptamana mai ales cand fac curatenie sa ascult muzica mai ... (vezi toată discuția)