avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Certificat de handicap, intrare în plată
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Certificat de handicap, intrare în plată

dupa ce am primit certificatul de handicap ce trebuie sa fac pentru a beneficia de drepturile acordate de lege
Ultima modificare: Luni, 28 August 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 11:46, 28 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Să stai acasă și să aștepți poștașul cu plata indemnizației.
Să mergi la sediul DGASPC ca să primești legitimația pentru transportul gratuit urban, și cele 6 bilete pentru transportul gratuit dus-întors pe linia ferată sau auto.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amendă ratb - persoana cu handicap grad 1 daniyyel daniyyel Bună ziua, Tocmai ce am fost amendat de către 3 controlori pentru că am furat RATB-ul, asta deși le'am arătat o fotocopie (poză cu telefonul) al ... (vezi toată discuția)
Drepturile urmasilor beneficiari ai legii189/2000 cristina spulber cristina spulber Sotul meu a fost beneficiar al Legii189/2000. A decedat acum trei luni. As vrea sa stiu care sunt drepturile mele raportat la Legea 189/2000. (vezi toată discuția)
Bilete transport handicap si bilete transport pensie invaliditate Ceraselatudose@gmail.com Ceraselatudose@gmail.com Se pot folosi ambele seturi de bilete transport auto (6+6) primite de la indemnizatia de handicap(6) si de la pensia de boala 6 bilete.? . (vezi toată discuția)