avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1026 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... SRL-D si PFA
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

SRL-D si PFA

Buna ziua,

Datorita faptului ca la SRL-D se pot include doar 5 coduri CAEN, as dori sa deschid si un PFA, in domeniul Invatamant CAEN8560. La SRL-D am pus deja 5 coduri, si pt 8560 nu mai am loc....
Pot sa deschid langa srl-d-ul nou infiintat si un pfa?
Se poate face asa ceva? Cum? In ce conditii?
Ultima modificare: Luni, 28 August 2017
nyuszlinda, utilizator
Cel mai recent răspuns: nyuszlinda , utilizator 10:30, 28 August 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizare pfa pentru mediatii fara studii superioare denis_hada11 denis_hada11 Buna! As dori sa deschid o firma (SRL) de meditatii online. Mediatorii as vrea sa-i platesc prin PFA. Intrebarile sunt urmatoarele: 1. Am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Ce coduri caen sa aleg pt un srl-d Ral_uca Ral_uca Buna ziua, Pentru infiintarea unui SRL-D in vederea obtinerii de finantare nerambursabila (10 000 eur) as dori sa ma ajutati in alegerea codurilor CAEN ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in primul rand va multumesc pentru primirea in comunitate. ... Stefania2203 Stefania2203 Buna ziua! In primul rand va multumesc pentru primirea in comunitate. As dori sa realizez un PFA prin intermediul caruia sa predau matematica (meditatii cu ... (vezi toată discuția)