avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Curs pentru firma de tip organizare evenimente
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Curs pentru firma de tip organizare evenimente

Buna ziua,

As dori sa deschid o firma de tip organizare evenimente, noi venim cu papetaria evenimentului, cu decoratiuni si cu tema.
O sa colaboram cu alte firme pentru mancare, flori, muzica si tot ce mai avem nevoie.
Trebuie sa parcurg un curs specializat ca sa imi deschid un SRL de tip organizare evenimente?

Va multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Agnes Elekes , utilizator 07:43, 29 August 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua,

Va multumesc foarte mult pentru raspunsul Dumneavoastra!

O zi frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen DanielaGh DanielaGh Buna ziua. Doresc sa imi deschid o cafenea in care sa pot vinde si produse (bijuterii handmade, reviste si decoratiuni de interior). Imi puteti spune, va rog, ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma in timpul maternitatii Agnes Elekes Agnes Elekes Buna ziua, momentan sunt in maternitate pana in octombrie. As dori sa imi deschid o firma ( nu stiu inca ce tip: PFA, SRL, sau SRL - D) pentru decoratiuni ... (vezi toată discuția)
Deschidere firma organizare evenimente Siespi Siespi Buna ziua, Organizez diferite evenimente, in special petreceri, pana acum le faceam pe persoana fizica, dar as dori sa deschid firma, deoarece din cate am ... (vezi toată discuția)