avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cod CAEN
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cod CAEN

Buna ziua. Doresc sa imi deschid o cafenea in care sa pot vinde si produse (bijuterii handmade, reviste si decoratiuni de interior). Imi puteti spune, va rog, ce coduri CAEN imi trebuiesc? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: DanielaGh , utilizator 22:08, 16 Octombrie 2019
4777 Comert cu amanuntul al ceasurilor si bijuteriilor, in magazine specializate

4719 Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse nealimentare

4762 Comert cu amanuntul al ziarelor si articolelor de papetarie, in magazine specializate.

Cornel Vasile a scris:

4777 Comert cu amanuntul al ceasurilor si bijuteriilor, in magazine specializate

4719 Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse nealimentare

4762 Comert cu amanuntul al ziarelor si articolelor de papetarie, in magazine specializate.

Va multumesc pentru ajutor. Seara frumoasa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen necesar vanzarii de reviste si ziare vasilemihaela23 vasilemihaela23 Buna seara!Am o firma de pariuri sportive si as dori sa stiu ce cod caen imi trebuie pentru a putea vinde in agentiile mele ziare si reviste (ex:Prosport, ... (vezi toată discuția)
Caen magazin second hand anna_roxanna anna_roxanna Buna ziua, As dori sa deschid un magazine second hand unde sa pot vinde haine, incaltaminte, lenjerii, jucarii si pote bijuterii. Mentionez ca am deja o ... (vezi toată discuția)
Cod caen pt un magazin care vinde și haine, și poșete din piele sau înlocuitor, și bijuterii, și cosmetice belciuge belciuge Bună ziua Aș vrea să deschid un magazin de produse handmade în care să vând mai ales în regim de consignație (cod CAEN 4779), produsele fetelor ... (vezi toată discuția)