Buna seara!Am o firma de pariuri sportive si as dori sa stiu ce cod caen imi trebuie pentru a putea vinde in agentiile mele ziare si reviste (ex:Prosport, reviste diverse).Credeti ca ma pot incadra la codul 4719-Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse nealimentare sau la codul 4762- Comert cu amanuntul al ziarelor si articolelor de papetarie, in magazine specializate.Obiectul nostru principal este activitati de jocuri de noroc si pariuri.
1.Din ce-mi dati de ales ar fi clasa 4719 -Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse nealimentare cod caen 5212 .
2.Eu mai curand v-asi incadra in clasa 4799 - Comert cu amanuntul efectuat in afara magazinelor, standurilor, chioscurilor si pietelor - cu codul caen 5263 - asta avand in vedere ca spatiul unde functionati se numeste sala nu magazin, daca nu ma insel :)
Cod caen
DanielaGh
Buna ziua. Doresc sa imi deschid o cafenea in care sa pot vinde si produse (bijuterii handmade, reviste si decoratiuni de interior). Imi puteti spune, va rog, ... (vezi toată discuția)