avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Autorizatie de constructie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Autorizatie de constructie

Buna ziua, as vrea sa iau un teren de 1500 m2, cu deschidere 5,5m la drumul principal si lung de 270m. Aceste teren are in stanga pe toata lungimea lui (270m) un drum de servitute de 7m latime, facut de vecinul din stanga care si a parcelat terenul pentru al vinde mai usor. Daca ma inteleg cu vecinul si o sa am acces si eu pe drumul de servitute, cu intrare din acest drum, se pune ca am deschidere 270m si daca da, as putea sa si construiesc ceva pe un teren cu deschidere mare dar cu adancime mica ? Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 28 August 2017
Errgoss, utilizator
Cel mai recent răspuns: Errgoss , utilizator 12:30, 29 August 2017
Faceți dezmembrarea obținând mai multe bucăți de 5,5 cu 20 sa zicem și cu acordul vecinului construiți pe calcan.
Multumesc pentru raspuns dar ca sa mi fie mie si mai clar, as putea obtine autorizatiile necesare pentru constructie pe un teren cu asemenea dimensiuni ( 20.. 30 .. x 5.5 sau chiar 270x5.5 ) ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot construi pe teren de 11 m deschidere Catalin185 Catalin185 Buna ziua. Intentionez sa achizitionez un teren cu deschiderea de 11 m, pentru a construi o casa, dar din cate am inteles as fi limitat de lege la o ... (vezi toată discuția)
Construire casa Milla_Paris Milla_Paris Vreau sa achizitionez un teren de 700 mp cu deschidere de 47 m.Dupa calcule ar insemna ca lungimea este de 14,89 m. Am auzit de la alte persoane care au avut ... (vezi toată discuția)
Deschidere teren intravilan Margareta72 Margareta72 Detin un teren intravilan cu deschidere directa la strada 25m, dintre care 3m sunt drum de servitute. Adancimea terenului este de 100m. Daca excludem cei 3m ... (vezi toată discuția)