avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Prima de instalare in invatamant
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Prima de instalare in invatamant

Buna ziua! Am finalizat studiile in anul 2014, si m-am angajat in invatamant in anul 2014 cu 1 sept. In gradinita x.in primul an scolar nu am depus cerere pt prima de instalare, pt ca nu am stiut de ea, dar in urmatorul an scolar ,adica 2015-2016, am depus cererea . Acum prietenele mele care sunt in aceeasi situatie au primit prima din alte gradinite, iar mie mi s-a spus ca nu am drept deoarece nu am depus cerere in primul an ci in al doilea., si ca daca imi da banii, oricum o sa mi-i ceara statul inapoi cu penalitati. Va rog sa ma informati ce pot face? Sa accept sau nu sa mi se dea. Mentionez ca acum sunt in ccc, din anul scolar 2016-2017. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: alinaszere92 , utilizator 15:48, 28 August 2017
...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! sunt cadru didactic, titular în învățământ. ... Codruța Maxim Codruța Maxim Buna seara! Sunt cadru didactic, titular în învățământ. Am beneficiat de concediu fara plata in anul școlar 2014-2015, respectiv 2015- 2016. Primul an, ... (vezi toată discuția)
Scrisori casa de pensii AndraDeea AndraDeea Bună ziua! Am sa va scrie pe scurt 3 scrisori ce le-a primit fratele de la casa de pensii pentru a ma lamuri cu ele menționez ca în februarie 2017 a fost ... (vezi toată discuția)
Din stiri pereanu123 pereanu123 Buna seara,ati publicat ceva despre inscrierile la clasa zero.ati spus ,,atentie,metodologia nu se plica fara sa fie publicata in MO.,,Asta era valabil la 15 ... (vezi toată discuția)