avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fisa tehnica a imobilului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fisa tehnica a imobilului

Imobilul s-a aflat in loc.Craiova, a fost preluat de stat in baza decretului nr.178/1987 si a fost ulterior demolat! Am nevoie cat mai repede de aceasta fisa ! La serv Urbanism al primariei nu exista! Se pare ca nimeni nu stie unde pot gadi aceasta fisa!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:42, 28 August 2017
Buna ziua,
Va sfatuiesc sa incercati la arhivele locale Dolj!
Mai cautati la institutul de proiectari care ar trebui sa detina intreg dosarul in baza caruia s-a edificat si demolat constructia-sau la autoritatea care a preluat arhiva institutului de proiectare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparatii balcon bogdancapac79 bogdancapac79 Situatia ar fi urmatoarea: - locuiesc la etajul 2 intr-un imobil P+2 stil bloc ( scara interioara si la fiecare nivel apartamente cu proprietari diferiti) - ... (vezi toată discuția)
Am construit fara autorizatie 2 camere si o sala.cum intru in legalitate? titina12 titina12 am achizitionat un teren la marginea orasului si fiindu-mi necesara mutarea urgenta, am si inceput lucrarile de constructie a 2 camere si sala pana la ... (vezi toată discuția)
Intabulare constructie ladaru ladaru cum se poate intabula o constructie construita acum vreo 40 de ani fara autorizatie de construire, exista ceva lege care sa specifice ca o constructie care are ... (vezi toată discuția)