avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Restituire impozit pe vanzare padure
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Restituire impozit pe vanzare padure

Buna ziua,
Sunt cetatean roman cu domiciliul in strainatate. In februarie 2017, am vandut o padure mostenire. Am fost patru mostenitori si am vandut toti impreuna. Notarul ne-a retinut impozit pe vinzare, desi partea fiecarui mostenitor a fost sub suma minima de percepere de impozit.
Ceilalti trei mostenotori au domiciliul in Romania si si-au recuperate impozitul la administratia financiara locala.
Pentru expati (fara domiciliu permanent in Romania), unde trebuie sa fac cererea de restituire a impozitului?
Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Luni, 28 August 2017
Davis101, utilizator

Alte discuții în legătură

Impozit pe vanzare padure Davis101 Davis101 Am vindut o bucata de padure in Februarie 2017, impreuna cu alti 3 mostenitori. Noua lege de impozare iesise deja, dar nu si instructiunile de aplicare, asa ... (vezi toată discuția)
Nif vinzare apartament garfield99 garfield99 Va salut! Sunt imputernicitul unui cetatean strain fara domiciliu in Ro care a mostenit un apartament pe care vrea sa il vinda. Intrebarea este daca are nevoie ... (vezi toată discuția)
Domiciliu in romania? cristinamariav cristinamariav Am carte de identitate romana si pasaport romanesc. Locuiesc in strainatate de mai bine de 8 ani (in tara ajungand numai in concediu - maxim 3 saptamani pe ... (vezi toată discuția)