avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... orarul de vizita in hotararea de divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

orarul de vizita in hotararea de divort

Bunaziua, acum 10 ani am divortat de tatal copilului meu care are tutela.La momentul respectiv din cauza experientei avocatului s a omis introducerea unui orar de vizita. Pana acum 2 ani nu au fost probleme acum imi face probleme in vederea lui. Cum trebuie sa procedez? Se deschide un nou proces?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 17:13, 28 August 2017
Buna ziua,
Va sfatuiesc sa va adresati instantei pentru stabilirea unui program de vizitare a minorului in temeiul art. 401 C.Civ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept vizita/legatura minor cypyk cypyk in urma divortului copilul a fost incredintat mamei iar in sentinta ramasa definitiva si irevocabila nu este mentionat un program prin care tatal poate vedea ... (vezi toată discuția)
Plecare din tara cu minor ContSters274220 ContSters274220 Am un copil de 5 ani si doresc sa stiu daca pot pleca din tara impreuna cu el intrucat voi avea un contract de munca pe perioada nedetarminata. Mi-a fost ... (vezi toată discuția)
Restrictionare acces la vizita minor in custodie comuna ANI_MIKY ANI_MIKY Buna ziua, am urmatoarea problema. In urma divortului s-a dispus custodia comuna a parintilor cu plata pensiei alimentare de catre tata si domiciliul minorului ... (vezi toată discuția)