avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune dupa unchi
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune dupa unchi

Sotul meu a decedat in urma cu 15 ani. As vrea sa stiu daca cei trei copii ai mei au drept succesoral dupa decesul unchiului lor, fratele tatalui, care n-a fost casatorit si n-a avut urmasi, sau succesiunea se dezbate numai intre cele doua surori supravietuitoare ale unchiului decedat?...
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 18:15, 28 August 2017
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Au vocatie, vin prin reprezentare.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbaterea mostenirii dupa decesul tatalui supravietuitor trandi trandi In anul 1990 ne-a decedat mama, am ramas 6 copii doi din casatorie anterioara a mamei si patru din casatoria cu sotul pe atunci supravietuitor, care la randul ... (vezi toată discuția)
Succesiune mirela_ila mirela_ila A, UN PRIETEN A FOST CASATORIT 25 DE ANI CU ACTE IN REGULA, NU A AVUT COPII, IN URMA SOTIEI A RAMAS CU UN APARTAMENT SI CEVA TEREN , ACUM VREA SA FACA ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire? serbanmaria serbanmaria Buna!Ma numesc Maria si as dori si eu cateva informatii. Sunt casatorita de 5 ani. Sotul meu are tatal decedat de 20 de ani. Casa in care locuim este pe numele ... (vezi toată discuția)