buna ziua,daca vreau sa repar robineti sau componente instalatii apa in apartamentul meu,trebuie sa opresc apa de la subsolul blocului,pt cateva zeci de minute cat dureaza lucrarea.
e suficient sa pun anunt la scara blocului cu o zi inainte sau trebuie aprobari speciale?
va multumesc
ynocentta
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
De regula bransamentul individual respectiv racordul orizontal din instalatia comuna verticala este prevazuta cu robineti de inchidere-astfel incat in caz de necesitate sa se poata inchide apa direct de la nivelul apartamentului
In cazul in care se intentioneaza interventia asupra instalatiei de alimentare cu apa,prioritar este instalarea robinetului/vanei de inchidere apa ,care nu poate solicita mai mult de 30-60 minute,dupa care se poate reasigura furnizarea apei in imobil
In cazul dv,este de preferat sa solicitati acordul asociatiei de proprietari,respectiv a reprezentantului legal al presedintelui de asociatie,pentru a avea acces in susolul tehnic al imobilului,cu informarea prin afis la loc vizibil a locatarilor
va multumesc pt raspunsuri.
stiu dpdv administrativ cum se procedeaza dar vroiam sa stiu daca legea ma obliga la anumite actiuni inainte sa opresc apa pt lucrari.