avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... Acte necesare ptr profesare in Italia ca asistent ...
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

Acte necesare ptr profesare in Italia ca asistent medical

Buna ziua as dori sa stiu ce acte mi.ar trebuie sa profesez ca asistent medical generalist in Italia , mentionez ca anul acesta al terminat scoala si nu stiu unde sa ma informez , nu STIE nimeni doar presupuneri! Va rog sa ma ajutati!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:16, 28 August 2017
Vedeti daca va ajuta acest link
[ link extern ]
Cornel Vasile a scris:

Vedeti daca va ajuta acest link
[ link extern ]

Declaratia de valoare se poate obtine si pe teritoriul italiei ?

Ultima modificare: Luni, 28 August 2017
Anamaria14, utilizator
Secţia Consulară din Bucureşti (dv.bucarest@esteri.it) eliberează "Declaraţiile de valoare" pentru actele de studiu obţinute în Romania.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exercitarea profesiei de asistent medical in italia georgeta24 georgeta24 Sunt interesata de a afla sau mai bine zis de a intelege pas cu pas procedura care trebuie urmata pentru a lucra ca asistent medical in Italia.Precizez ca am o ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati,daca se poate anucy anucy Buna ziua,sora mea cea mica aterminat scoala post liceala sanitara in anul 2001,nu a profesat,acum insa sa inscris la ordinul asistentilor pentru stagiu.face ... (vezi toată discuția)
Diploma de licenta in stiinte administrative in italia aurora-maria aurora-maria Buna ziua Sunt licentiata in Stiinte Administrative -administratie publica si am obtinut si diploma de Master in Managementul Politie Locale. As dori sa ... (vezi toată discuția)