avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... De ce avocat am nevoie sa dau in judecata ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

De ce avocat am nevoie sa dau in judecata Inspectoratul?

Azi am pierdut postul pentru care aveam continuitate. Conform art. 85 din metodologie aveam continuitate pe post, avand nota intre 5-7 in anii 2015/2016 si nota peste 7 in 2017, si definitivat. Postul nu a fost blocat si l-a luat altcineva. As vrea sa stiu cui sa ma adresez pentru a solutiona problema mea, adica de a merge intai ca si reprezentant juridic/legal cu mine la inspectorat si a vedea care e motivul nerespectarii articolului din lege, iar apoi solutionarea problemei. In caz contrar actionarea in instanta. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: MadalinaDP , utilizator 23:48, 29 August 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

[invatamant] transfer in alt judet in cursul anului scolar. StefanRaus StefanRaus Buna ziua, Incep prin a-mi cere scuze daca sunt off-topic, dar nu am gasit alte forumuri legate de legistaltia din invatamant. Sotia este profesor ... (vezi toată discuția)
Treapta de vechime Edisor1975 Edisor1975 Sunt angajat din 5 septembrie 2007,în urma unei testări la nivelul județean. În luna august 2008 ,am obținut nota 8.50 la examenul de titularizare,dar ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, metodologia de titularizare 2021, art.89 lit.2 nelamurire intrebare18 intrebare18 Buna ziua, Un parere avizata cu privire o chichita la Metodologia titularizare 2021. Art. 89 (1) Candidații care au susținut proba scrisă în cadrul ... (vezi toată discuția)