avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentară
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentară

Bună ziua! Va rog sa ma ajutați cu un răspuns la următoarea intrebare! Părinții mei sau despărțit de când aveam eu 1an deși pana la 18 ani trebuie sa primesc pensie alimentara nu am primit , mama nu a brut niciodată sa îl dea in judecată. Acum daca vreau pot sa îl dau in judecată pe tata?
Ultima modificare: Marți, 29 August 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 11:04, 29 August 2017
Doar pt.ultimii 3 ani,pentru restul timpului,a intervenit prescripția.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentară! AndreiAndrei88 AndreiAndrei88 Bună ziua! Va rog sa ma ajutați cu un răspuns la următoarea intrebare! Părinții mei sau despărțit de când aveam eu 1an deși pana la 18 ani trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara neplatita MarinAdrianaIonela94 MarinAdrianaIonela94 Buna seara, Am 22 de ani si parintii mei sunt despartiti de cand eu aveam cateva luni. Eu sunt trecuta pe numele tatalui mei,el si mama fiind necasatoriti, ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara de la ambii parinti daca sunt majora alexandra.2 alexandra.2 Buna ziua! Sunt eleva in clasa a XI-a, am 17 ani si recent m-am mutat la tatal meu, in Bucuresti (pana acum doua luni am locuit la mama, in alt oras) (parintii ... (vezi toată discuția)