avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 256 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare SRL vs SRL-D
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare SRL vs SRL-D

Buna ziua,
As dori sa infiintez o firma, si sunt in dilema cu privire la forma de infiintare: SRL sau SRL-D. La SRL-D, din cate stiu, trebuie sa ai o cifra de afaceri peste 65000 euro, pe an....nu stiu daca ajung la o asemenea suma asa repede sau daca vreodata!
Avand in vedere ca est un inceput, nu stiu cat impact pozitiv ar putea avea, din acest motiv as avea nevoie de niste informatii suplimentare:
-as putea face singur demersurile necesare infiintarii acestei firme? fara sa angajez un avocat/contabil!
-dupa infiintarea firmei, este neaparata nevoie de un contabil? Contabilitatea primara as putea-o face si eu, mai greu este cu declaratiile la ANAF si altele, cred, pentru ca nu am luat cunostinta de ele.
Va multumesc si astept un raspuns!
Cel mai recent răspuns: markomarius1 , utilizator 13:23, 29 August 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avize sara1985 sara1985 Buna seara, Ca si un srl-d care are obiect de activitate comertul cu amanuntul al imbracamintei, in magazine specializate, ce fel de avize sunt necesare? ... (vezi toată discuția)
Infintare srl-d racnea racnea Buna seara eu vin prin programul 2011(bani petru tineri si nu stiu cum sa infintez un srl-d care asa trebuie sa se cheme si din cate am intelesc costul pentru ... (vezi toată discuția)
Firma tania_tatiana2007 tania_tatiana2007 Cum se infiinteaza o firma??? As vrea mai multe detali, vreau sa inchiriez un spatiu si sa imi deschid un magazin. Cum se procedeaza?? (vezi toată discuția)