avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Facultatea refuza sa imi dea diploma de bac
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Facultatea refuza sa imi dea diploma de bac

Buna ziua! Am terminat studiile de licență anul acesta la UTCB si acum doresc sa ma inscriu la master in alt oras (Constanta). Cei de la Bucuresti spun ca imi pot da diploma de bac doar peste un an, daca o iau acum nu imi vor mai elibera diploma de licenta. Eu am nevoie de diploma de bac in original pentru facultatea din Constanta. Ce pot sa fac sa ii conving sa imi dea diploma? Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 11:06, 30 August 2017
Ce text de lege invoca?
Nu invoca nici o lege. Am promovat licenta, nu am nici o datorie la ei, pur si simplu ma inscriu la master in alt oras
Notificare prin executor.Ajunge intr-o zi.
Ii notificati prin executor ssau avocat si terminati balciul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma de bac-universitatea la care am depus-o nu o gaseste nicoletabr22 nicoletabr22 Buna ziua, In 2005 fratele meu s-a inscris la UTCB unde a depus diploma de bac in original. Nu a mers la UTCB, s-a dus la o alta facultate aproape de casa si ... (vezi toată discuția)
Probleme cu diploma de bacalaureat gabriel2012 gabriel2012 Buna ziua. Sunt student in anul 3 la o facultate particulara (Universitatea Crestina ''Dimitrie Cantemir'') si student in anul 1 la ''Facultatea de educatie ... (vezi toată discuția)
Recuperare diploma de bacalaureat kely1988 kely1988 Buna ziua, Am intalnit o problema la eliberarea diplomei de bacalaureat de la universitate particulara din Bucuresti. Este vorba despre o persoana care a ... (vezi toată discuția)