avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Diploma de bac-universitatea la care am depus-o nu o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Diploma de bac-universitatea la care am depus-o nu o gaseste

Buna ziua,
In 2005 fratele meu s-a inscris la UTCB unde a depus diploma de bac in original.
Nu a mers la UTCB, s-a dus la o alta facultate aproape de casa si a uitat ca are diploma acolo. Acum cand a vrut sa-si ridice diploma de la UTCB i s-a zis ca nu ii gasesc diploma.
E posibil ca facultatea sa nu pastreze diploma de bac sa o arunce pur si simplu, e totusi un document important.
Ce se poate face in acest caz in afara eliberarii unui duplicat?
Pot cei de la facultate sa fie gasiti responsabili pentru pierderea diplomei.
Stiu ca au trecut ceva ani de atunci, dar facultatile nu au o arhiva in care pastreaza documentele?
Va rog sa -mi dati un sfat in legatura cu aceasta problema.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: nicoletabr22 , utilizator 21:22, 31 Mai 2010
Nu prea este posibil ca o diploma de bac sa se piarda. Daca avea diploma la UTCB, cum a reusit sa se inscrie la o alta facultate?#-o
S-a inscris la cealata facultate cu copie legalizata, si nu i-au cerut originalul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facultatea mi-a pierdut diploma de bac AndreiVSL AndreiVSL Salut, M-am inscris acum ceva vreme la o facultate privata din Bucuresti pe care am abandonat-o, si avand nevoie de diploma de BAC sa ma inscriu la o alte ... (vezi toată discuția)
Diploma deteriorata CArmen175 CArmen175 Buna ziua , cum procedez daca diploma de bac se afla depusă la făcultate iar cei de acolo îmi cer un duplicat ? Am fost acum câteva zile sa mă înscriu ... (vezi toată discuția)
Diploma bac r.maria r.maria Buna ziua. Am urmat cursurile unei facultati in perioada 2003-2005. N-am mi-am terminat studiile din diverse motive. Luna aceasta am fost la facultate sa imi ... (vezi toată discuția)