Buna ziua. Am urmat cursurile unei facultati in perioada 2003-2005. N-am mi-am terminat studiile din diverse motive. Luna aceasta am fost la facultate sa imi recuperez diploma de bac pe care am lasat-o in original la dosarul de inscriere. Dupa multe drumuri la sediul facultatii sa intreb daca mi s-a gasit diploma mi s-a raspuns ca sa gasit dosarul dar fara diploma in el. Sunt 100% sigura ca nu mi-am ridicat diploma niciodata. Astfel, ma gandesc ca mi s-a pierdut diploma in cadrul facultatii. Ce pot sa fac in aceasta situatie? Stiu ca exista posibilitatea solicitarii unui duplicat la liceul unde am absolvit, insa dureaza foarte mult timp eliberarea acestuia, iar eu am nevoie de diploma urgent. Cui pot sa ma adresez in cadrul facultatii sa le puna pe doamnele responsabile sa imi caute diploma mai cu atentie? Si daca chiar mi-au pierdut-o o sa trebuiasca sa solict duplicatul,stiu, insa dansele o sa iasa "basma curata"?
solicitati registrul cu intrari-iesiri a actelor facultate. daca ati semnat de primire este ok., daca nu depuneti la decanat o cerere prin care solicitati eliberarea diplomei. neaparat nr. inregistrare.
Nu e obligatoriu sa semnati in registru. Noi o ridicam pe baza unei cereri neinregistrate si o depuneam cand terminam. Cred ca am ridicat-o de cel putin 10 ori in 4 ani si nu e inregistrat nicaieri.
Exista posibilitatea sa o fi ridicat si sa nu mai stiti, asa cum exista posibilitatea ca aceasta sa fie ratacita in arhiva. Daca n-o gasiti, va trebuie duplicat, e mai putin important ce patesc doamnele secretare.